B&B de Joppeheuvel

B&B de Joppeheuvel is een Bed & Breakfast gelegen aan Joppelaan 86 in Gorssel.

Meer informatie over B&B de Joppeheuvel in Gorssel

Bed & Breakfast De Joppeheuvel in Gorssel, gelegen aan de oostrand van het dorp, biedt een warm welkom aan haar gasten. Omringd door de IJssel en een uitgestrekt bosgebied, is de locatie perfect voor fiets- en wandelliefhebbers. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen Hanzesteden Deventer en Zutphen, evenals in het museum voor realistische kunst, MORE, dat in 2015 in Gorssel is geopend. De B&B zelf herbergt ook verschillende kunstwerken. Gastheer en gastvrouw Henri en Linda zorgen ervoor dat hun gasten een heerlijk verblijf hebben en elkaar kunnen ontmoeten in de ontbijtkamer. Met drie kamers en een maximum van 6 gasten, heeft elke kamer een eigen badkamer en kunnen gasten gebruik maken van de ontbijtkamer met kitchenette. De tuin biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en er zijn verschillende zitjes beschikbaar. De B&B houdt zich aan de coronarichtlijnen en verwacht dat gasten gevaccineerd zijn voor een veilig verblijf.

Wil je weten wat B&B de Joppeheuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Joppeheuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Joppeheuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Joppeheuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar B&B de Joppeheuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Joppeheuvel

Bezoekers bekeken ook