B&B 't Hekkert

B&B 't Hekkert is een Bed & Breakfast gelegen aan Domineesteeg 2 in Gorssel.

Meer informatie over B&B 't Hekkert in Gorssel

Voor meer informatie over Bed and Breakfast 't Hekkert kunt u contact opnemen op het opgegeven adres. De accommodatie is goed bereikbaar met de auto via afslag 23 Deventer van de A1 richting Gorssel. Vanaf het Pannenkoekenhuis 't Elfde Uur neemt u de Ravensweerdsweg en vervolgens de geasfalteerde weg Domineesteeg. Bed and Breakfast 't Hekkert is de tweede boerderij aan de linkerkant. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u buslijn 81 nemen vanaf NS station Deventer richting Zutphen en uitstappen bij halte Kerkhof in Gorssel. Vanaf daar is het ongeveer 800 meter lopen naar de accommodatie. Als u vanaf NS station Zutphen komt, kunt u ook buslijn 81 nemen richting Deventer en uitstappen bij halte Kerkhof in Gorssel. Vervolgens steekt u de weg over en neemt u de Gorsselse Enkweg naar rechts, gevolgd door de Domineesteeg. Bed and Breakfast 't Hekkert is het eerste huis aan de rechterkant.

Wil je weten wat B&B 't Hekkert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B 't Hekkert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B 't Hekkert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B 't Hekkert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar B&B 't Hekkert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B ’t Hekkert

Bezoekers bekeken ook