Beautysalon Mi Zense

Beautysalon Mi Zense is een Schoonheidssalon gelegen aan Joppelaan 60 in Gorssel.

Meer informatie over Beautysalon Mi Zense in Gorssel

Mijn naam is Michelle Beskers en ik ben de trotse eigenaresse van Beautysalon Mi Zense. Sinds 1 januari 2021 zijn we verhuisd naar een grotere locatie aan de Joppelaan 60 in Gorssel, waar we nu twee behandelruimtes hebben. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en heb me gespecialiseerd in visagie, haarstyling, huidverbetering, bindweefselmassage en microblading. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste ben ik ook docent microblading voor de Wellness Academie. Ik ben een perfectionist in mijn werk en streef ernaar om mijn klanten een warm en vertrouwd gevoel te geven en met een stralende huid en ontspannen gevoel naar huis te laten gaan. Je kunt nu ook online afspraken maken via onze website. Voor vragen kun je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon en hoop dat je met veel plezier terugkijkt op je bezoek.

Wil je weten wat Beautysalon Mi Zense verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Mi Zense of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Mi Zense? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Mi Zense het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Beautysalon Mi Zense reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Mi Zense

Bezoekers bekeken ook