Café More

Café More is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 28 in Gorssel.

Meer informatie over Café More in Gorssel

Na een bezoek aan het Museum MORE in Gorssel, kun je genieten van een heerlijke lunch in Café MORE, de brasserie in het museum. Het café is ook toegankelijk zonder entreekaart voor het museum en heeft een terras dat bij mooi weer geopend is. Reserveren is mogelijk via info@museumcafemore.nl. Als je een dagje uit bent in Museum MORE, kun je dit goed combineren met andere activiteiten en bezienswaardigheden in de regio. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste kunsttips. Het museum is gevestigd aan de Hoofdstraat 28 in Gorssel en is te bereiken via +31 575 760 300 en info@museummore.nl.

Wil je weten wat Café More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Café More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café More

Bezoekers bekeken ook