Chinees Restaurant China Town

Chinees Restaurant China Town is een Chinees restaurant gelegen aan Zutphenseweg 40 in Gorssel.

Meer informatie over Chinees Restaurant China Town in Gorssel

Welkom bij het Chinees restaurant "China Town" in Gorssel. Hier wordt met passie gekookt volgens eeuwenoude culinaire tradities en met verse producten. De chef-kok heeft twintig jaar ervaring en heeft zijn recepten ontwikkeld in de keuken. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de ingrediënten. Op de menukaart vindt u naast de traditionele gerechten ook een zorgvuldige selectie uit de authentieke Chinese keuken. "China Town" staat bekend om zijn gastvrijheid en is een populaire bestemming voor veel trouwe gasten. U kunt contact opnemen via e-mail of telefoon en het restaurant bevindt zich aan de Zutphenseweg 40 in Gorssel.

Wil je weten wat Chinees Restaurant China Town verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Restaurant China Town of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Restaurant China Town? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Restaurant China Town het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Chinees Restaurant China Town reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Restaurant China Town

Bezoekers bekeken ook