De Boskoele

De Boskoele is een Zwembad gelegen aan Lindeboomweg 6A in Gorssel.

Meer informatie over De Boskoele in Gorssel

Het zwemseizoen van 2023 is ten einde gekomen bij Zwembad de Boskoele. Het was een prachtige finaleweek. Vanaf 1 april 2024 kunnen abonnementen online worden gekocht in de voorverkoop. Als u tijd over heeft, kunt u het team van vrijwilligers komen versterken door te helpen met snoeien, schoffelen, schoonmaken en andere klussen rondom het zwembad. Ze zijn ook op zoek naar vrijwillige lifeguards die opgeleid willen worden en een paar uur per week kunnen invallen. Voor meer informatie kunt u mailen naar zwembad@zwembaddeboskoele.nl. Daarnaast zijn er ook nieuws en evenementen te vinden op de website van de Stichting Gorsselse Zwembaden, zoals updates over de zwembaden en leuke activiteiten in augustus.

Wil je weten wat De Boskoele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boskoele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boskoele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boskoele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar De Boskoele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boskoele

Bezoekers bekeken ook