De Huiskamer van Toen komt naar De Lunette in Zutphen

De Huiskamer van Toen komt naar De Lunette in Zutphen

De Huiskamer van Toen van Ziggo is van maandagmiddag 15 tot en met zondag 21 januari 2024 te bezoeken in woonzorgcentrum De Lunette van Sensire, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Op maandag 15 januari wordt De Huiskamer van Toen geopend door Jasper Bloem, wethouder van de gemeente Zutphen, en Daphne Donders, regiodirecteur van Sensire.

Terug naar toen

De Huiskamer van Toen is een ruimte die door middel van 360-graden projectie van hoogwaardige audio- en videotechnologie tot leven komt. De projecties nemen ouderen (en hun naasten) mee langs hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van 70 jaar televisie-entertainment. Zo herbeleven ze met de technologie van vandaag, de mooiste momenten van toen.

De Huiskamer van Toen ervaring is een letterlijke ode aan vroeger, compleet ingericht met meubels uit de jaren '50. Op de muren worden verschillende entertainment-hoogtepunten geprojecteerd uit de rijke geschiedenis van beeld en geluid, zoals de de EK-finale voetbal en uitreiking 1988, de sketches van Ome Willem in de jaren '70 en de maanlanding van NASA in 1969 en de Elfstedentocht van 1963.

Kom langs!

Iedereen is van harte welkom in de Huiskamer van Toen! Wel wordt met klem aangeraden dat mensen met een vorm van (zware) dementie, epilepsie of hersenbeschadiging iemand mee nemen tijdens het kijken. Geef ook vooraf de beperking aan, dan kan de voorstelling stopgezet worden als het niet lukt.

Om iedereen de kans te geven om de belevenis van 10 minuten te ervaren zijn openingstijden ruim: Maandag: 13.30 – 16.30 uur Dinsdag en donderdag: 10.00 – 16.30 uur Woensdag en vrijdag: 10.00 – 16.30 en 18.00 - 20.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 – 16.00 uur

Lees het volledige artikel bij Mirella Moezelaar.

Laat dit artikel viral gaan in Gorssel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGorsselgids.nl
Redactie deGorsselgids.nl

Nieuws door Mirella Moezelaar. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. De Huiskamer van Toen komt naar De Lunette in Zutphen

Gerelateerde berichten