Dinkelberg Schoenen

Dinkelberg Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 49 in Gorssel.

Meer informatie over Dinkelberg Schoenen in Gorssel

Bij Dinkelberg staat kwaliteit centraal. Ze bieden stijlvolle schoenen van exclusieve merken, gemaakt van de mooiste materialen en met gedegen vakmanschap in reparatie en onderhoud. Met 90 jaar ervaring weten ze zeker wat ze doen. Daarnaast is Dinkelberg ook het adres voor schoenen die wat liefde kunnen gebruiken. Ze gebruiken originele materialen en technieken voor de reparatie van favoriete schoenen. Naast de winkels in Deventer en Gorssel, waar je kunt komen shoppen, biedt Dinkelberg ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en aanbiedingen. Ze hebben ook een klantenservice en je kunt meer informatie vinden over het bedrijf zelf. Er worden ook cookies gebruikt om de diensten te verbeteren en persoonlijke aanbiedingen te doen.

Wil je weten wat Dinkelberg Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dinkelberg Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dinkelberg Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dinkelberg Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Dinkelberg Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dinkelberg Schoenen

Bezoekers bekeken ook