Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek

Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek is een Eetcafé gelegen aan Joppelaan 5 in Gorssel.

Meer informatie over Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek in Gorssel

In het hart van Gorssel ligt Eetcafé de Hoek, een dynamisch bedrijf dat een belangrijke rol speelt in het dorp. Het eetcafé is een plek waar mensen kunnen genieten van heerlijk eten, ontspannen op het ruime terras, borrelen met vrienden of een potje biljart kunnen spelen. Daarnaast biedt het eetcafé ook fietsverhuur aan, zodat gasten de omgeving kunnen verkennen. Naast het eetcafé is er ook een cafetaria aanwezig en biedt De Hoek catering op maat aan. Het bedrijf organiseert ook regelmatig evenementen. De Hoek staat bekend om zijn diversiteit, informele sfeer en gastvrijheid. De openingstijden van het eetcafé zijn flexibel en er is ook een telefoonnummer beschikbaar voor vragen of het maken van afspraken. Tot slot worden er handige links gegeven naar andere bedrijven en organisaties in de omgeving.

Wil je weten wat Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Cafetaria Restaurant De Hoek

Bezoekers bekeken ook