Even voorstellen: nieuw raadslid Harm van Veldhuizen

Gorssel - Wie ben je? Ik ben een ondernemende en energieke vader van twee studerende kinderen, waar ik meer dan trots op ben. Wat doe je naast het raadswerk? Ik ben directeur van Deventrade, een bedrijf dat partner is van vele sportverenigingen in binnen- en buitenland en o.a. bekend is van de merken Derbystar, Stanno, Reece en Hummel. Waar zet je je voor in? Ik zet mijn kennis en ervaring graag in voor mijn directe omgeving, zodat we ook de komende 100 jaar nog prettig kunnen leven en genieten van onze prachtige omgeving. Ik zet mij in voor betrokkenheid, verbondenheid en aandacht voor elkaars belang. Wat is voor jou een bijzondere plek in de gemeente Lochem? Ja toch wel Museum More in Gorssel. De plek waar ik ooit ben getrouwd, een prachtig museum dat een nieuwe dynamiek brengt en waar ik vanuit mijn appartement op uitkijk. Wilt u een keer in contact komen met Harm van Veldhuizen? Mail dan naar ha.vanveldhuizen@lochem.nl.

Lees het volledige artikel bij Gemeente Lochem.

Laat dit artikel viral gaan in Gorssel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGorsselgids.nl
Redactie deGorsselgids.nl

Nieuws door Gemeente Lochem. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Extern
  2. Even voorstellen: nieuw raadslid Harm van Veldhuizen

Gerelateerde berichten