Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge

Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Nijverheidsstraat 8 in Gorssel.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge in Gorssel

Fysiotherapiepraktijk De Boer & De Jonge is gespecialiseerd in verschillende vormen van fysiotherapie, zoals handfysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, revalidatie na orthopedische operaties, lasertherapie en shockwavetherapie bij hardnekkige klachten, verlichting van nek-, schouder- en rugklachten, geriatrische problematiek, dry needling en triggerpointmassage. De praktijk heeft ruime openingstijden, zowel overdag als 's avonds en op zaterdagochtend. Ze richten zich op maatwerk en professionaliteit om patiënten snel weer op de been te helpen. De praktijk heeft twee locaties, in Gorssel en Harfsen, waar vrij parkeren mogelijk is en de praktijk toegankelijk is voor mindervaliden. Het contactgegevens zijn telefonisch bereikbaar of per e-mail. De praktijk is bekend om zijn toegankelijkheid en vriendelijkheid, waarbij ervaren fysiotherapeuten patiënten helpen om ondanks chronische klachten toch op een acceptabele manier te blijven bewegen.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk de Boer en de Jonge

Bezoekers bekeken ook