Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen

Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen is een Fysiotherapeut gelegen aan Joppelaan 42 in Gorssel.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen in Gorssel

Fysiotherapie van Dongen is al sinds 1979 gevestigd in Gorssel en biedt persoonlijke en optimale individuele aandacht voor diverse klachten. De praktijk is lid van het KNGF en de fysiotherapeut is BIG- en CKR-geregistreerd. Bewegen is vaak vanzelfsprekend, maar als het lichaam niet meewerkt, kunt u terecht bij de fysiotherapeut. De behandeling kan bestaan uit massage, oefentherapie en manuele therapie volgens het Maitland concept. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende handgrepen om therapeutische doelen te bereiken, zoals pijnvermindering en spierontspanning. Daarnaast wordt oefentherapie gegeven in de grote oefenruimte met alle benodigde apparatuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapiepraktijk van Dongen.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk P. van Dongen

Bezoekers bekeken ook