Bekendgemaakte omgevingsvergunning en hogere grenswaarde Wet geluidhinder Hoofdstraat 67, 67a t/m 67h, 7213CS Gorssel

DeGorsselgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendgemaakte omgevingsvergunning en hogere grenswaarde Wet geluidhinder Hoofdstraat 67, 67a t/m 67h, 7213CS Gorssel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 9 november 2023 is deze omgevingsvergunning in combinatie met hogere grenswaarde Wet geluidshinder bekend gemaakt aan de aanvrager van de vergunning:Hoofdstraat 67, 67a t/m 67h, 7213CS Gorssel, het herontwikkelen van een kantoorpand tot negen appartementen, Z2023-00000525Het besluit hogere grenswaarde voorziet in de vaststelling van een hogere geluidsbelasting op de gevels van de appartementen. De geluidsbelasting als gevolg van het wegverkeerslawaai aan de Deventerweg (N348) overschrijdt de voorkeursgrenswaarde.BezwaarWanneer u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U dient binnen zes weken nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, bezwaar in bij burgemeester en wethouders.Voorlopige voorzieningEen bezwaarschrift tegen een besluit schort de werking van dat besluit niet op. Dit betekent dat de vergunninghouder gebruik mag maken van zijn vergunning. Om dit tegen te gaan, kunt u een voorlopige voorziening vragen. De rechter beslist of er redenen zijn om de vergunning te schorsen. U vraagt een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland.Meer informatieVoor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGorsselgids.nl op 23-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Gorssel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGorsselgids.nl
Redactie deGorsselgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Gorssel
  2. gmb-2023-483863

Gerelateerde berichten