Gorssels Kaashuys

Gorssels Kaashuys is een Delicatessenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 42 in Gorssel.

Meer informatie over Gorssels Kaashuys in Gorssel

In het Gorssels Kaashuys in de Hoofdstraat van Gorssel kunt u terecht voor eerlijke kazen, zuivel, streekproducten en wijn. Ze hebben een breed assortiment lekkernijen met een verhaal, zorgvuldig geselecteerd door Marieke en Han. Marieke, een sommelier, kan u adviseren over wijn die past bij uw smaak en wensen. Ook kunt u hier terecht voor cadeaus, relatiegeschenken en pakketten met kaas, wijn of lokale lekkernijen. Het Kaashuys is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur. Het adres is Hoofdstraat 42 in Gorssel en het telefoonnummer is 0575-472500.

Wil je weten wat Gorssels Kaashuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gorssels Kaashuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gorssels Kaashuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gorssels Kaashuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Gorssels Kaashuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gorssels Kaashuys

Bezoekers bekeken ook