House of Tweeds

House of Tweeds is een Kledingwinkel gelegen aan Hoofdstraat 36c in Gorssel.

Meer informatie over House of Tweeds in Gorssel

House of Tweeds is een kledingzaak in Gorssel met topmerken voor zowel dames als heren. Ze geloven in aandacht voor de klant en bieden persoonlijke service. De herenmode is tijdloos en van goede kwaliteit, terwijl de damesmode geïnspireerd wordt door nieuwe invloeden en trends. Daarnaast bieden ze ook maatoverhemden van Van Laack aan. House of Tweeds is opgericht in 2000 door Erik en Annemieke Willems, die jarenlange ervaring hebben in de kledingbranche. Ze streven naar uitstekende klantenservice en werken samen met Antien Leuvenink. Klanten kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van exclusieve aanbiedingen en nieuwe collecties. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur. Het bezoekadres is Hoofdstraat 36c, 7213 CX Gorssel. Contact kan worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat House of Tweeds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Tweeds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Tweeds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Tweeds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar House of Tweeds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Tweeds

Bezoekers bekeken ook