Ilse's Kapsalon

Ilse's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Larixweg 14 in Gorssel.

Meer informatie over Ilse's Kapsalon in Gorssel

Ilse's Kapsalon is een kleine kapsalon en nagelstudio aan huis in Gorssel. Bij Ilse's Kapsalon staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Ilse luistert goed naar de wensen van de klant en geeft persoonlijk advies. Ze werkt met de beste producten van LÁNZA en KIS, die het haar diep van binnen herstellen, verzegelen en beschermen. Ilse heeft al meer dan 34 jaar ervaring in het kappersvak en is volledig gediplomeerd en gecertificeerd. Ze volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends. Ilse werkt alleen, waardoor de klant uniek en centraal staat. Ze neemt alle nodige hygiënische veiligheidsmaatregelen, zoals het testen van zichzelf met een COVID-19 thuissneltest om extra veiligheid te waarborgen. Bij Ilse's Kapsalon bent u verzekerd van een stralend resultaat. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak.

Wil je weten wat Ilse's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilse's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilse's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilse's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Ilse's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilse’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook