Knipkunst by Annemarie

Knipkunst by Annemarie is een Kapper gelegen aan Nijverheidsstraat 11 in Gorssel.

Meer informatie over Knipkunst by Annemarie in Gorssel

In het gezellige dorp Gorssel bevindt zich de kapsalon Knipkunst by Annemarie. Samen met Glam by Jasmijn werken ze onder één dak. Jasmijn werkt als ZZP-er in de salon en ze hebben een goede samenwerking. De kapsalon streeft naar een huiselijke en gezellige sfeer waar iedereen welkom is. Ze werken met een online afspraak systeem, maar je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Ze zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen met de CG methode, het Curlsys systeem en het zetten van tape extensions en double hair weave. De tape extensions zijn gemaakt van 100% remy human hair en beschadigen het eigen haar niet. Ze hebben ook invisible tape extensions van superieure kwaliteit. De kapsalon is gesloten op zaterdag en zondag, maar op andere dagen zijn ze geopend.

Wil je weten wat Knipkunst by Annemarie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knipkunst by Annemarie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knipkunst by Annemarie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knipkunst by Annemarie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Knipkunst by Annemarie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knipkunst by Annemarie

Bezoekers bekeken ook