Kompas voor Mannen

Kompas voor Mannen is een Herenmode gelegen aan van de Capellenlaan 5 in Gorssel.

Meer informatie over Kompas voor Mannen in Gorssel

Er wordt aandacht besteed aan het belang van kameraadschap en het onderhouden van relaties binnen een groep mannen. In plaats van alleen activiteiten te ondernemen in de buitenwereld, wordt er aangeraden om ook de binnenwereld samen te beleven. Het aanbod van avonturen voor mannen van Kompas biedt een combinatie van vieren, verdiepen en vooruitkijken. Dit programma is geschikt voor verschillende soorten groepen mannen, zoals sportteams, ronde tafels en oude studentengroepen. Tijdens deze avonturen worden interne systemen in de groep ontrafeld en wordt er gewerkt aan het versterken van de spirit van de groep. Er worden positieve referenties gegeven over eerdere avonturen voor mannen. Er wordt ook aangeboden om individuele begeleiding te krijgen en er is een introductietraining beschikbaar. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Gijs en Kees van Kompas voor Mannen.

Wil je weten wat Kompas voor Mannen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kompas voor Mannen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kompas voor Mannen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kompas voor Mannen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Kompas voor Mannen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kompas voor Mannen

Bezoekers bekeken ook