Loetje

Loetje is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 26 in Gorssel.

Meer informatie over Loetje in Gorssel

Loetje Gorssel heeft een nieuwe toevoeging aan het menu: Loetje's Biefstuk Bali 0.0, een plantaardige variant van hun bekende biefstuk. Het bevat geen vlees, maar heeft wel de 100% Loetje smaak. Je kunt deze nieuwe gerecht bestellen op de locatie in Gorssel. Daarnaast is Loetje op zoek naar nieuwe medewerkers en kun je hier de vacatures bekijken. Het adres van Loetje Gorssel is Hoofdstraat 26, 7213 CW Gorssel. Ze zijn geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:30. Voor reserveringen kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0575-760 199. Verder worden er verschillende vragen beantwoord, zoals of je kunt reserveren op het terras, voor een groep, voor een evenement of feest, en of je kunt lunchen bij Loetje. Ook wordt er informatie gegeven over allergieën/diëten, welke jus Loetje gebruikt, of ze kadobonnen accepteren, of honden welkom zijn en waar je kunt solliciteren als je graag bij Loetje wilt werken.

Wil je weten wat Loetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Loetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loetje

Bezoekers bekeken ook