Museum MORE

Museum MORE is een Museum gelegen aan Hoofdstraat 28 in Gorssel.

Meer informatie over Museum MORE in Gorssel

In de herfstvakantie organiseert Museum MORE 4 dagen voor kinderen. Het museum is het leukste museum voor kinderen en laat realistische kunst zien. Museum MORE is het grootste museum voor modern realisme in Nederland en heeft twee adembenemende musea in de Achterhoek. Kenmerkend voor de stillevens van Jan Wittenberg zijn een gecentreerde compositie en een tweedeling in de achtergrond. Schrijf je in op de nieuwsbrief om geen tentoonstelling te missen. Het museum wordt geprezen om de vriendelijke mensen, de wisselende exposities en de overzichtelijkheid. Het museum is een aanrader en je blijft kijken en terugkomen. Tot slot is er een laatste kans om de tentoonstelling van Jan Worst te bezoeken tot 29 oktober.

Wil je weten wat Museum MORE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum MORE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum MORE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum MORE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Museum MORE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum MORE

Bezoekers bekeken ook