Partou de Veldmuis

Partou de Veldmuis is een Kinderopvang gelegen aan Veldhofstraat 1 in Gorssel.

Meer informatie over Partou de Veldmuis in Gorssel

Deze website is alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van uw browser anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om rechtstreeks naar de livechat te gaan. Peuteropvang de Veldmuis in Gorssel biedt een veilige en uitdagende plek voor peuters. Ze hebben één groep van maximaal zestien kinderen en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Parkeren is mogelijk voor de deur en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Ook is er een pedagogisch beleid en kunnen ouders hun kind inschrijven voor een rondleiding. De locatiemanager is Willeke Bijl. Partou de Veldmuis biedt speciale activiteiten aan om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen.

Wil je weten wat Partou de Veldmuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Veldmuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Veldmuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Veldmuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Partou de Veldmuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Veldmuis

Bezoekers bekeken ook