Partou Villa Veldhof

Partou Villa Veldhof is een Kinderdagopvang gelegen aan Veldhofstraat 4A in Gorssel.

Meer informatie over Partou Villa Veldhof in Gorssel

Deze website is alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. We merken op dat de taal van je browser anders is. We helpen je graag in je eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Partou Villa Veldhof is een kinderdagverblijf in Gorssel. Ze bieden kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Op deze locatie zijn er ook Bso mogelijkheden. Villa Veldhof heeft een verkleed- en een timmerhoek waar kinderen zich kunnen vermaken. Er is ook een speelterrein en een schoolplein waar kinderen buiten kunnen spelen. Het kinderdagverblijf heeft drie verschillende groepen: twee groepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar (max. 9 kinderen per groep) en een groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar (max. 16 kinderen). Villa Veldhof is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Parkeren is mogelijk voor de deur van het kinderdagverblijf. Voor meer informatie over het pedagogisch beleid en tarieven kun je terecht op de website. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Villa Veldhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Villa Veldhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Veldhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Veldhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Partou Villa Veldhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Villa Veldhof

Bezoekers bekeken ook