Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof

Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Hoofdstraat 45 in Gorssel.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof in Gorssel

Fysiotherapie den Oldenhof is een praktijk met 5 fysiotherapeuten die allemaal een specialisatie hebben of een extra aandachtsgebied waar ze zich in verdiept hebben. De praktijk is officieel aangesloten bij het Chronisch ZorgNet, ParkinsonNet en het Hartnet van het Deventer Ziekenhuis. De fysiotherapeuten volgen regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven. Dankzij de verschillende specialisaties en aandachtsgebieden van het team kunnen ze altijd klachtgericht en persoonlijk helpen. Daarnaast is er continuïteit tijdens vakanties. Vanaf 15 januari 2022 zijn de sportscholen weer open en is vrije fitness mogelijk bij Fysiotherapie Den Oldenhof. Ook worden er Pilates-lessen aangeboden waarvoor men zich moet inschrijven. Het team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en 1 voedingsdeskundige. De praktijk is gevestigd in Gorssel en het algemene telefoonnummer is 0575-493002.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof

Bezoekers bekeken ook