Restaurant 't Elf Uur

Restaurant 't Elf Uur is een Restaurant gelegen aan Deventerweg 27 in Gorssel.

Meer informatie over Restaurant 't Elf Uur in Gorssel

Restaurant 'T Elf Uur bevindt zich tussen de Hanzesteden Deventer en Zutphen, in het mooie dorpje Gorssel. Het restaurant is gevestigd op een plek waar vroeger om elf uur de postkoets vertrok. Dit is te zien aan de gevel, waar de klok op elf uur staat. Bij 'T Elf Uur kun je genieten van een kopje koffie, lunch, diner en ambachtelijke pannenkoeken. Het restaurant heeft een sfeervolle familie-uitstraling en je kunt zowel binnen als op het terras plaatsnemen. De openingstijden zijn maandag van 12:00 tot 21:00, donderdag tot en met zondag van 12:00 tot 21:00. Het adres van Restaurant 'T Elf Uur is Deventerweg 277213 ED Gorssel en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0575-492122 of e-mail info@restaurantelfuur.nl.

Wil je weten wat Restaurant 't Elf Uur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Elf Uur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Elf Uur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Elf Uur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Restaurant 't Elf Uur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Elf Uur

Bezoekers bekeken ook