Saxpoint

Saxpoint is een Muziekwinkel gelegen aan Deventerweg 12 in Gorssel.

Meer informatie over Saxpoint in Gorssel

Saxpoint, een reparatie- en verkoopbedrijf voor saxofoons, kondigt aan dat ze vanaf 1 januari 2024 alleen nog maar verder zullen gaan als een reparatiebedrijf voor blaasinstrumenten. Ze bieden een breed scala aan reparatiediensten, van het vervangen van mondstukken tot het renoveren van complete saxofoons. Daarnaast geven ervaren specialisten advies en verkopen ze nieuwe en gebruikte onderdelen en saxofoons. Ze hebben een assortiment van verschillende merken en bieden ook nieuwe producten aan, zoals Key-Leaves Endplug, Play-on Saxophon Straps en BSS Saxophon items. Saxpoint geeft ook een kijkje achter de schermen van hun reparatieafdeling en kondigt aan dat ze een nieuw avontuur aangaan. Ze nodigen mensen uit om langs te komen bij hun locatie in Gorssel of om hen te volgen op Facebook voor updates.

Wil je weten wat Saxpoint verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saxpoint of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saxpoint? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saxpoint het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Saxpoint reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saxpoint

Bezoekers bekeken ook