Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt

Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt is een Stichting gelegen aan Molenweg 53-55 in Gorssel.

Meer informatie over Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt in Gorssel

Bij Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt in Gorssel kun je terecht voor sport, spel en cultuur. Het centrum biedt tal van faciliteiten en wordt regelmatig gebruikt door verschillende clubs en verenigingen. Naast een sportief en cultureel centrum is het ook een gezellige ontmoetingsplek voor inwoners en bezoekers. 't Trefpunt biedt ook onderdak aan verschillende organisaties, zoals een kinderopvang, fitnesscentrum, yoga studio en dierenkliniek. Daarnaast opent 't Trefpunt binnenkort een minibieb waar je niet alleen boeken, maar ook speelgoed kunt lenen. De minibieb is toegankelijk voor zowel kinderen als volwassenen en alles kan gratis geleend worden. Je kunt ook zelf boeken en speelgoed in de minibieb achterlaten. Het centrum toont hiermee zijn maatschappelijke en sociale betrokkenheid. Heb je thuis nog boeken of speelgoed waar je vanaf wilt, dan kun je deze achterlaten in de minibieb van 't Trefpunt en er iemand anders blij mee maken.

Wil je weten wat Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Stichting Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport- en Cultureel Centrum ’t Trefpunt

Bezoekers bekeken ook