Swits

Swits is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Hoofdstraat 35 in Gorssel.

Meer informatie over Swits in Gorssel

Swits Vintage Fashion Company is een populaire winkel voor tweedehandskleding in het hoge segment. Ze hebben onlangs uitgebreid en bieden nu ook een koffiebar genaamd CAPPU CAPPU. Klanten zijn erg tevreden en prijzen de gezellige sfeer en het goede advies. Swits is al 22 jaar een bekend adres voor unieke tweedehandskleding en designer vintage. Op dit moment nemen ze najaarskleding aan van hoge kwaliteit. Als je kleding wilt inbrengen, kun je een afspraak maken en je mooiste items bij hen brengen. De contactgegevens van Swits zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Swits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Swits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swits

Bezoekers bekeken ook