Tandartspraktijk E.C.M. Blommers

Tandartspraktijk E.C.M. Blommers is een Tandarts gelegen aan Hoofdstraat 57 in Gorssel.

Meer informatie over Tandartspraktijk E.C.M. Blommers in Gorssel

Tandartspraktijk Blommers is overgenomen door De Watersnip, kliniek voor mondzorg. De nieuwe locatie van De Watersnip is in Gorssel, waar zij nog nieuwe patiënten aannemen. Het adres is Hoofdstraat 57, 7213 CR, Gorssel. Voor spoedgevallen kunnen patiënten terecht bij De Watersnip in Deventer, een tandartsenpraktijk gespecialiseerd in reguliere en esthetische tandheelkunde. Het telefoonnummer van De Watersnip in Deventer is 0570-62 89 22. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur, op vrijdag van 08:00 tot 11:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. Op maandag en donderdagavond is de kliniek geopend van 17:45 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Tandartspraktijk E.C.M. Blommers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk E.C.M. Blommers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk E.C.M. Blommers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk E.C.M. Blommers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Tandartspraktijk E.C.M. Blommers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk E.C.M. Blommers

Bezoekers bekeken ook