TeleGo Gorssel

TeleGo Gorssel is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Hoofdstraat 35B in Gorssel.

Meer informatie over TeleGo Gorssel in Gorssel

Telego is een bedrijf dat meer biedt dan alleen vaste- of mobiele telefonie. Ze bieden een integratie van beide en hebben ook een aanvullend dienstenportfolio om de oplossing beheersbaar en voordeliger te maken. Ze creëren een geïntegreerde communicatieoplossing op basis van de behoeften van de klant. Naast het bieden van een goede oplossing streven ze ook naar een verregaande service en een langdurige samenwerking met de klant. Telego is een onafhankelijke dealer van aanbieders als KPN, Telfort, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Yes, etc. en helpen particulieren bij het aanschaffen, verlengen of aanpassen/veranderen van hun mobiele abonnement. Ze hebben een showroom/winkel waar ze mobiele telefoons, accessoires en andere moderne producten aanbieden. Voor zakelijke klanten helpen ze bij het slimmer en beter inkopen van telecom producten en diensten en nemen ze ook de levering en service voor hun rekening. Voor senioren bieden ze speciale producten aan en communiceren ze in een heldere taal. Service staat hoog in het vaandel bij Telego en ze willen dat klanten het gevoel hebben dat ze vriendelijk te woord zijn gestaan en naar tevredenheid geholpen zijn.

Wil je weten wat TeleGo Gorssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TeleGo Gorssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TeleGo Gorssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeleGo Gorssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar TeleGo Gorssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TeleGo Gorssel

Bezoekers bekeken ook