Theetuin Kamperfoelie

Theetuin Kamperfoelie is een Restaurant gelegen aan Kamperweg 1a in Gorssel.

Meer informatie over Theetuin Kamperfoelie in Gorssel

B&B Kamperfoelie is het hele jaar geopend. De theetuin en landschapstuin zijn geopend van 1 april tot 1 oktober op reservering voor groepen vanaf 8 personen. Op 27 en 28 juli 2024 is de tuin geopend tijdens Tuinrondje Gorssel. De theetuin is momenteel gesloten, maar groepen kunnen wel ontvangen worden voor de landschapstuin in combinatie met een lunch of High Tea. De landschapstuin heeft een oppervlakte van ruim anderhalve hectare en bestaat uit een binnentuin en een buitentuin. De binnentuin heeft diverse borders met planten en struiken, bollen en rozen. De buitentuin is landschappelijk ingericht met struikenborders, een boomgaard, moestuin, wildebloemenborder en een grote vijver. Er zijn veel zitjes die een uniek uitzicht bieden op de tuin. Daarnaast biedt B&B Kamperfoelie ook de mogelijkheid om te overnachten in hun bed & breakfast met een prachtig uitzicht over de landschapstuin. In 2009 zijn Otto en Judith van Harmelen begonnen met de aanleg van de tuin en zij heten bezoekers van harte welkom. Voor een langer verblijf in Gorssel kunnen gasten ook gebruik maken van het gastenverblijf Klein Kamperfoelie op hetzelfde landgoed.

Wil je weten wat Theetuin Kamperfoelie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theetuin Kamperfoelie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theetuin Kamperfoelie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theetuin Kamperfoelie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Theetuin Kamperfoelie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theetuin Kamperfoelie

Bezoekers bekeken ook