Total Beauty

Total Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoofdstraat 48 in Gorssel.

Meer informatie over Total Beauty in Gorssel

Welkom bij Total Beauty, een van de grootste schoonheidsklinieken van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor diverse cosmetisch-medische behandelingen, uitgevoerd door onze beauty experts, huidtherapeuten en cosmetisch arts. Onze kliniek is gespecialiseerd in biologische en medisch-cosmetische huidverbetering, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige producten en behandeltherapieën. Onze behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos, en hebben als doel om uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen te behouden en de huid te verbeteren en verjongen. Een van onze exclusieve behandelingen is de Superboost behandeling, een naaldloze injectie met vitaminen en mineralen die zorgt voor een totale verstrakking van het gezicht en een mooiere huidtint. Daarnaast bieden we ook gratis huidscans aan om uw huid te analyseren en preventieve behandelingen aan te bieden. U bent van harte welkom in onze kliniek in Gorssel, Gelderland. Maak een afspraak via onze website of telefonisch.

Wil je weten wat Total Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Total Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Total Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Total Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Total Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Total Beauty

Bezoekers bekeken ook