Touwslagerij Steenbergen

Touwslagerij Steenbergen is een Winkel gelegen aan Veldhofstraat 10a in Gorssel.

Meer informatie over Touwslagerij Steenbergen in Gorssel

Bij Touwslagerij Steenbergen zijn ze de hele dag druk bezig met het maken van touw. Ze maken het touw nog helemaal zelf, op ambachtelijke wijze en met natuurlijke materialen. Het bedrijf, dat al sinds 1900 bestaat, heeft een unieke werkwijze waar je op deze site alles over kunt lezen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Touwslagerij Steenbergen via telefoonnummer (0575) 49 13 37 of via de e-mail touwslagerijsteenbergen@planet.nl.

Wil je weten wat Touwslagerij Steenbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Touwslagerij Steenbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Touwslagerij Steenbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touwslagerij Steenbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Touwslagerij Steenbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Touwslagerij Steenbergen

Bezoekers bekeken ook