Tramstation Gorssel

Tramstation Gorssel is een Museum gelegen aan van de Capellenlaan 4 in Gorssel.

Meer informatie over Tramstation Gorssel in Gorssel

Het tramstation in Gorssel is een opvallend gebouw in chaletstijl, passend bij de groene omgeving. Het station dateert uit 1926 en herinnert nog aan het stoomtramverleden van de regio. In 2010/2011 is het station gerestaureerd en uitgebreid. Tegenwoordig wordt het gebouw gebruikt als onderkomen voor de Historische Vereniging De Elf Marken. Op de website staat een video van YouTube, maar om deze te kunnen bekijken moet je eerst toestemming geven voor het plaatsen van cookies op je apparaat.

Wil je weten wat Tramstation Gorssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tramstation Gorssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tramstation Gorssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tramstation Gorssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Tramstation Gorssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tramstation Gorssel

Bezoekers bekeken ook