Via Via Antiek & Interieur

Via Via Antiek & Interieur is een Woonwinkel gelegen aan Zutphenseweg 26 in Gorssel.

Meer informatie over Via Via Antiek & Interieur in Gorssel

Via Via Antiek & Interieur is een antiekwinkel en koffie- en theeschenkerij in Gorssel, met een opvallende rode klok aan de doorgaande weg. De winkel staat bekend om zijn huiselijke sfeer en biedt een prachtige en unieke collectie, waaronder schalen, kandelaars, kussens, lampenkappen en meer. Daarnaast biedt Via Via ook antiek, interieurartikelen en een koffie- en theeschenkerij. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken om te komen winkelen.

Wil je weten wat Via Via Antiek & Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Via Via Antiek & Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Via Via Antiek & Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Via Via Antiek & Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar Via Via Antiek & Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Via Via Antiek & Interieur

Bezoekers bekeken ook