ZO EN NU

ZO EN NU is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 43F in Gorssel.

Meer informatie over ZO EN NU in Gorssel

Bij Zo en Nu kunt u genieten van heerlijke koffie, thee, lunch en ambachtelijk schepijs. Ze hebben een ruime keuze uit meer dan 26 smaken ijs. U vindt hen in het sfeervolle centrum van Gorssel en ze zijn ook beschikbaar op locatie met hun foodtrucks. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 uur tot 18:00 uur in de maanden april tot en met september, en van 10:00 uur tot 17:00 uur in de maanden oktober tot en met maart. Op maandag zijn ze gesloten. Het adres is Hoofdstraat 43f7213 CR Gorssel, tegenover Museum MORE. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer +31(0)629 41 33 51 of via e-mail info@zoennu.nl.

Wil je weten wat ZO EN NU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZO EN NU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZO EN NU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZO EN NU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Gorssel. Opzoek naar ZO EN NU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZO EN NU

Bezoekers bekeken ook